Welkom

De Aiki-jutsu lessen in de dojo van WCR Rhoon worden met veel enthousiastme gegeven door Michael Schinkelshoek en Dick Daenen

Meer Terug

Lestijden

Iedere donderdagavond

20:00 - 21:30

Adres

Omloopseweg 6e

3161 ER Rhoon

Michael Schinkelshoek Sensei

oeps

Mijn naam is Michael Schinkelshoek. Ik beoefen Aikijustu sinds 1999 met veel Passie en plezier. Ik ben begonnen bij Sensei Okkerse in Hoogvliet en ben met de oprichting van Aikijutsu Rhoon door Sensei Jos Wijntjes mee gegaan naar Rhoon. Ik was op dat moment bezig met het trainen voor mijn zwarte band(Shodan). In Hoogvliet werd de overstap gemaakt naar AikiBudo, het was voor mij daarom niet verstandig om te blijven in trainen Hoogvliet. In mijn tijd in Rhoon heb ik het IBA leraren diploma mogen halen bij Shihan C.H.J. de Jongh. Het heeft daarna een behoorlijke tijd geduurd om een geschikte locatie te vinden om zelf les te gaan geven. Inmiddels heb ik een geweldige locatie gevonden in Spijkenisse en ben samen met Dick Daenen in oktober 2018 begonnen met lesgeven.

Dick Daenen, 1st Dan

oeps

Hallo, ik ben Dick Daenen, ik ben 58 jaar. Kom uit Spijkenisse. Ik werk met ietwat lastige jeugd. Die door de rechter buiten de maatschappij zijn geplaatst. Verder hou ik van lekker eten maken en opeten, mijn gezin en mijn hondje . Sinds een jaar of 15 volg ik lessen bij Jos Wijntjes Sensei in de Dojo van WCR in Rhoon. Aiki Jutsu is wel mijn ding geworden sinds ik daar gestart ben. Zo erg zelfs dat ik samen met Michael S Kawaguchi Dojo ben gestart in Spijkenisse en zo de krijgskunst verder te verspreiden als Dojo van Wakai Ryu Aiki Jutsu.